Hecha Demir Döküm Yuvarlak Tava Mavi (000000010044586002)

0,00
Fiyat : ₺2.859,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 5
Barkod : 8684233364782
₺548,16 `den başlayan taksitlerle

Yemek pişirmede kullanılır. İndüksiyon hariç tüm ocaklarda ve fırında kullanıma uygundur. Elde yıkanması tavsiye edilir.

Bu ürünün yanında bunları da tavsiye ediyoruz.
Hecha Demir Döküm Yuvarlak Tava Mavi Hecha Demir Döküm Yuvarlak Tava Turuncu Hecha Demir Döküm Yuvarlak Tava Kırmızı Hecha Demir Döküm Yuvarlak Tava Siyah Hecha Demir Döküm Yuvarlak Tava Yeşil
ÜRÜN AÇIKLAMALARI
image title image title
image title image title
image title image title
image title image title
image title image title

İlk kullanımdan önce ürününüzü mutlaka bir sünger yardımıyla, sıvı deterjan ve ılık su ile yıkayınız. Her yıkamadan sonra durulama ve kurulama yapılırsa parlak yüzeylerde oluşması muhtemel sudaki kireç ve minerallerden kaynaklanabilecek lekeler önlenmiş olur. Ürünlerin üzerinde lekelerin oluşmasını engellemek için her yıkamadan sonra yumuşak bir bezle mutlaka kurulanması gerekir. Ürünlerimizin tamamı bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

image title image title

Ürününüzün üzerinde yağ kaynaklı siyah lekeler oluşmuşsa kaya tuzu ilave edip 15 dk kaynar suda dinlendirin ve sonradan nemli bir bezle itinayla silin. Tuzlama işlemini istenilen her zaman da uygulayabilirsiniz. Ürününüzü ilk günkü gibi yepyeni bir hale getirecektir. Ürününüzü yıkama esnasında sert metal fırça veya temizlik yardımcıları kullanmayınız, aksi takdirde parlak yüzeylerde çizikler meydana gelebilir.


Bu üründen en fazla 9 adet sipariş verilebilir. 9 adetten fazla alım yapıldığında, English Home siparişinizi iptal etme hakkına sahiptir.
Boyut
30 cm
Model
Hecha
Renk
Mavi
Koleksiyon/Tema
Timeless
Üretici
Türkiye
Paket İçeriği
1 Adet 28 Cm Tava
Sezon
Sezonsuz
Kumaş Bilgisi
#
Kuru Temizleme
False
El Yıkama
True
Ütülenebilir
False
Makine Yıkama
False
Ürün Bileşimi
Demir Döküm
Ürün Kalitesi
#
İhtiyacınız Olabilecek Ürünler
1200 TL ve Üzeri
Kargo BEDAVA!
14 Gün İade Garantisi

Satın aldığınız ürünü kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içerisinde iade koşulları dahilinde ücret ödemeden iade edebilirsiniz.Kozmetik ürünlerinde iade kabul edilmemektedir.

 3 İş Gününde Kargo

Siparişleriniz 3 iş gününde kargoya teslim edilmektedir. Kargo teslim süresi teslim adresinize göre değişiklik gösterebilir. Resmi tatil günlerinde kargo firmalarınca teslimat yapılmamaktadır.

Bu ürün hangi mağazada bulunuyor?Mağaza bul
Son Baktıklarınız
 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR