Soft Çubuklu Oda Kokusu 100 ml (000000010033306001)

0.0
Fiyat : ₺666,66(KDV Dahil)
İndirimli : ₺179,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 12034
Barkod : 8680887393826

Belirtilen amaca uygun olarak kullanılır.

Evinizde ferahlık ve enerji dolu bir atmosfer yaratmak için English Home Soft Çubuklu Oda Kokusu, eşsiz kokusuyla ortamınıza tazelik katıyor. Hem dekoratif şişe tasarımıyla evinizin estetiğine uyum sağlar, hem de kalıcı ve etkili kokusuyla uzun süreli kullanım sunar.

Soft Çubuklu Oda Kokusu, içeriğindeki taptaze frenk üzümü, elma ve kırmızı meyveler ile tatlı bir enerji sunar. Bu eşsiz meyvemsi notalara, büyüleyici gül ve manolya çiçeklerinin aroması eşlik ederken, yeşil yapraklar doğanın tazeliğini evinize taşır. Son olarak, sandalağacı, sıcak misk ve amber notalarıyla tamamlanan bu koku, bulunduğu ortama derin bir temizlik ve canlılık getirir.

Neden Tercih Etmelisiniz?

  • English Home çubuklu oda kokusu ile evinizdeki enerjiyi yükseltin.
  • Çubuklu oda kokusu fiyatları açısından uygun ve etkili bir seçenek.
  • Çubuklu oda kokusu nasıl kullanılır? sorusuna gelirsek, çubukları haftada bir ters çevirerek kokunun yayılımını artırabilirsiniz.

Kullanım Alanları

English Home Soft Çubuklu Oda Kokusu, oturma odası, yatak odası, banyo veya ofis gibi farklı alanlarda kullanılabilir. Özellikle temiz ve enerjik bir atmosfer oluşturmak istediğiniz her yerde bu kokuyu tercih edebilirsiniz.

Koku Notaları

  • Taze ve Meyvemsi Notalar: Frenk üzümü, elma, kırmızı meyveler
  • Çiçeksi Notalar: Gül, manolya, yeşil yapraklar
  • Sıcak ve Yumuşak Notalar: Sandalağacı, misk, amber

Çubuklu Oda Kokusu Kalıcılığı ve Kullanımı

Kokunun uzun süreli kalıcılığını sağlamak için çubukları düzenli olarak ters çevirerek çubuklu oda kokusu kalıcılığını artırabilirsiniz. Bu sayede evinizde her zaman ferah ve hoş bir koku hakim olur.

English Home Soft Çubuklu Oda Kokusu ile evinize temiz ve enerjik bir dokunuş katın. English Home’un kaliteli ürünleriyle yaşam alanlarınızı güzelleştirin!

 
Bu üründen en fazla 9 adet sipariş verilebilir. 9 adetten fazla alım yapıldığında, English Home siparişinizi iptal etme hakkına sahiptir.
 
Boyut
100 - 200 ml
Model
Soft
Renk
Mor
Koleksiyon/Tema
Timeless
Üretici
Türkiye
Malzeme
Kokulu Çubuk
Paket İçeriği
Çubuklu Oda Kokusu
Sezon
Sezonsuz
Kumaş Bilgisi
#
Kuru Temizleme
False
El Yıkama
False
Ütülenebilir
False
Makine Yıkama
False
Ürün Bileşimi
Kokulu Çubuk
Ürün Kalitesi
Kozmetik
1200 TL ve Üzeri
Kargo BEDAVA!
14 Gün İade Garantisi

Satın aldığınız ürünü kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içerisinde iade koşulları dahilinde ücret ödemeden iade edebilirsiniz.Kozmetik ürünlerinde iade kabul edilmemektedir.

6 İş Gününde Kargo

Siparişleriniz 6 iş gününde kargoya teslim edilmektedir. Kargo teslim süresi teslim adresinize göre değişiklik gösterebilir. Resmi tatil günlerinde kargo firmalarınca teslimat yapılmamaktadır.

Bu ürün hangi mağazada bulunuyor?Mağaza bul
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR