Triangle Polycotton Jakarlı Çift Kişilik Yatak Örtüsü Takımı Beyaz (000000010038991001)

5,00
Toplam Stok Adedi : 0
Barkod : 8680887747377
Çift kişilik Yatak örtüsü takımı çift kişilik yataklar için en çok tercih edilen yatak testili ürünlerindendir. Pamuk kumaştan üretilen yatak örtüsü takımı yumuşak dokusu sayesinde rahat uyku deneyimi sunar. Zamansız ve zarif beyaz rengi ile yatak odalarınıza sade şıklık katar . Jakarlı dokuması ve üçgen desenleri ile dikkat çeker. Yatak örtüsü takımı içerisinde yer alan yastık kılıflarını yatak örtüsü ile uyum içerisinde kullanmanıza olanak sağlar. English Home White Collection'da yer alan trend tasarımlı ve zamansız yatak odası tekstil ürünlerini keşfedin! Kolay temizlenebilir yapısı ve bakımı sayesinde english home yatak örtüsü takımları ile ev dekorasyonuna modern bir dokunuş katabilirsiniz. 30°'de çamaşır makinasında yıkayınız, kurutma makinasında düşük ısıda kurutma yapabilirsiniz.Orta ısıda ütü yapılabilir.
Ölçü
Çift Kişilik
Boyut
240 x 250
Model
Triangle
Renk
Beyaz
Koleksiyon/Tema
Whıte Collectıon
Üretici
Türkiye
Malzeme
Akrilik - Polyester
Paket İçeriği
1 Adet Yatak Örtüsü Takımı 240x250
Sezon
Sezonsuz
Kumaş Bilgisi
Jakarlı Pamuk Polyester
Kuru Temizleme
True
El Yıkama
False
Ütülenebilir
True
Makine Yıkama
True
Ürün Bileşimi
%70 Pamuk %30 Polyester
Ürün Kalitesi
340 Gsm
1200 TL ve Üzeri
Kargo BEDAVA!
14 Gün İade Garantisi

Satın aldığınız ürünü kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içerisinde iade koşulları dahilinde ücret ödemeden iade edebilirsiniz.Kozmetik ürünlerinde iade kabul edilmemektedir.

 3 İş Gününde Kargo

Siparişleriniz 3 iş gününde kargoya teslim edilmektedir. Kargo teslim süresi teslim adresinize göre değişiklik gösterebilir. Resmi tatil günlerinde kargo firmalarınca teslimat yapılmamaktadır.

Bu ürün hangi mağazada bulunuyor?Mağaza bul
Son Baktıklarınız
 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR